ACS Pascal is een klein familiebedrijf dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de regio Voorne-Putten op het gebied van verstoppingen en rioolproblemen. Onze missie is om mensen binnen 24 uur uit de shit te helpen. Daarom staan wij dag en nacht voor onze klanten klaar.

Onze klanten

Wij zijn super trots op de vele particulieren en bedrijven die we mogen helpen. Zo hebben we samenwerkingen met diverse lokale gemeenten en woningcorporaties. Ook komen we over de vloer bij restaurants, vakantieparken, tuinderijen, scholen en fabrieken in de voedsel- en chemische industrie.

Meer informatie

Reviews

We helpen onze klanten graag en krijgen enorme waardering voor ons werk. We zijn super blij met alle fijne reacties die worden geplaatst.

Diensten

Wij doen ons stinkende best om je binnen 24 uur te ontlasten van je rioolproblemen door te ontstoppen, reinigen, inspecteren, detecteren, repareren en vloeibare stoffen te zuigen.

Vacatures

Ons werk blijft dweilen met de kraan open. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken wij goeie gasten. Iets voor jou? Of ken je iemand?

Werkgebied

Om zo veel mogelijk bewoners te helpen, blijven we in de buurt. Hierdoor zijn we er vaak sneller dan een pizza 🍕.

Ons werkgebied bevindt zich nabij Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Spijkenisse, Rozenburg en Stellendam.

Twijfel je of je woning binnen ons werkgebied valt? Neem gerust contact met ons op.

Al een beetje opgelucht?

Geen zorgen, je bent zeker niet de enige met rioolproblemen. Sinds 2004 hebben wij al meer dan 30.000 bewoners uit de shit 💩 geholpen. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact op. We zijn er voor je 🙋🏻‍♂️.